44 numaralı otobüste sosyal mesafe hiçe sayıldı!

44 numaralı otobüste sosyal mesafe hiçe sayıldı!

Konya’da toplu ulaşımında hizmet veren 44 Numaralı belediye otobüsü ile yolculuk yapan vatandaşlar, otobüs hattının her gün bu şekilde yoğun olmasından şikayet ediyor

Konya’da toplu ulaşımında hizmet veren 44 Numaralı belediye otobüsü ile yolculuk yapan vatandaşlar, otobüs hattının her gün bu şekilde yoğun olmasından şikayet ediyor. Sosyal mesafe kurallarına uyulmasının mümkün olmadığı otobüs içinde ayaktaki yolcu sayısı da dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayakta yolcu taşınmasına müsaade edilmeyeceğini açıklamasından sonra Konya Valiliği, kentte toplu taşımada kullanılan; tramvay, körüklü ve solo otobüslerde ayakta yolcu taşınabileceğini değerlendirerek, güvenli mesafe kurallarına uymak ve maske kullanmak koşuluyla, tramvay, körüklü ve solo otobüslerde ruhsatlarında belirtilen ayakta yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si oranında yolcu alınabileceğini duyurmuştu. Bu fotoğraf ile, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayakta yolcu taşınmaması yönündeki açıklamasının ne kadar gerekli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Ayakta olan yolcuların, yüzlerinde maske ile, sosyal mesafe kuralına uyamadıkları ve kalabalık bir ortamda yolculuk yaptıkları görülüyor.

MUSTAFA ÜNÜVAR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum