42 yıllık tecrübeyle sektörde söz sahibi oldular

42 yıllık tecrübeyle sektörde söz sahibi oldular

KONHİDROLİKSAN Faruk Usta Hidrolik Pres Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Usta, 1982 yılında sanayi hayatına girdiklerini, 42 yıldır hidrolik sektöründe imalat yaptıklarını belirtti.

KONHİDROLİKSAN Faruk Usta Hidrolik Pres Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Usta, 1982 yılında sanayi hayatına girdiklerini, 42 yıldır hidrolik sektöründe imalat yaptıklarını belirtti. Son 7 yıldır da hidrolik pres olarak kendi firmalarında imalatlarının sürdüğünü aktaran Usta, “Sanayi presleri dediğimiz zaman atölye presleri, sıvama presleri, kauçuk presleri yani işe özel, özel kalıba özel hidrolik presler yapıyoruz. Birçok ülkeyle çalışıyoruz.

2-2.jpg

Başta Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, birçok ülkeyle ihracatımız var. Amacımız sektörde daha ileriye gitmek. Üretim potansiyelimizi artırmak. Firmayı büyütmek, dünya çapında daha çok tanınır bir firma olmayı hedefliyoruz. Hem Konya ekonomisine hem de ülke ekonomisine daha çok katkı sunmayı arzuluyoruz. Uzman kadromuz ile kurumsal yönetim amacını gözeten firmamız ülkesinde yakaladığı başarıyı yurtdışında da yakalamak için profesyonel üretimler gerçekleştiriyoruz. Biz sanayicilerin bugün en önemli sorunu eleman sıkıntısı. Tornacı, kaynakçı montajcı bulamıyoruz. Artık alttan eleman yetişmiyor. Şu an işsizlik var deniyor ülkemizde ama hangi firmaya, hangi şirkete giderseniz herkes eleman arıyor, Şu an alttan çırak, kalfa düzeyinde yetişecek eleman yok” dedi.

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.