4 Günde 1 maç 

4 Günde 1 maç 

İttifak Holding Konyaspor Kayserispor maçı ile yoğun bir maç temposuna girdi. Yeşil-beyazlı ekip 4 günde 1 maç oynayacak. Konyaspor 20, 24, 28 Nisan ve 2 Mayıs tarihinde birbirinden zorlu maçlara çıkacak 

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 36. haftasında 20 Nisan Salı günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. İttifak Holding Konyaspor Kayserispor maçı ile yoğun bir maç temposuna girdi. Yeşil-beyazlı ekip 4 günde 1 maç oynayacak. Konyaspor 20, 24, 28 Nisan ve 2 Mayıs tarihinde birbirinden zorlu maçlara çıkacak.

 20 Nisan Salı günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip, 24 Nisan Cumartesi günü Hatayspor ile sahasında 3 puan mücadelesi verdikten sonra 28 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak mücadelede Galatasaray ile karşılaşacak. Anadolu Kartan, 2 Mayıs Pazar günü ise evinde Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, son 3 haftada Göztepe ve Antalyaspor ile deplasmanda, Trabzonspor ile ise sahasında karşılaşacak. Bu maçların programı TFF tarafından daha sonra açıklanacak. 

Konyaspor Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Hes Kablo Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Savunma ve hücum organizasyonları ile devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Alper Uludağ, Eray Birniçan, Marin Anicic ile Artem Kravets katılmazken, Ahmet Çalık ise takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalıştı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.