3 teknik adamda  o isimden vazgeçemedi!

3 teknik adamda o isimden vazgeçemedi!

Tümosan Konyaspor’da geride kalan haftalarda tüm maçlarda forma giyen kaptan Soner Dikmen takımın en istikrarlı oyuncusu oldu

Tümosan Konyaspor’da Guilerhme Sitya’dan kaptanlığı alan Soner Dikmen geride kalan 29 haftada takımın en istikarlı oyuncusu oldu. Yeşil-beyazlı forma ile 29 lig maçına çıkan tecrübeli futbolcu 3 kez de Türkiye Kupası maçında görev aldı

Soner Dikmen, Anadolu Kartalı'nın bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 35 maçın 32'sinde görev aldı ve bu alanda takımın en istikrarlı futbolcusu oldu.

Söz konusu karşılaşmaların 31'inde 11’de başlayan Soner Dikmen, skor katkısında bulunamadı.

Konyaspor; Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 35 resmi karşılaşmaya çıktı.

Sezon boyunca 3 farklı teknik adam ile çalışan Soner Dikmen, söz konusu müsabakaların 32'sinde süre aldı. 30 yaşındaki futbolcu, bu performansıyla da takımda bu sezon en çok forma giyen isim oldu.

Soner Dikmen ligde sadece sarı kart cezalısı olduğu Rizespor maçında forma giyemezken, Türkiye Kupası'nda ise Beyoğlu Yeni Çarşı ve Göztepe müsabakalarında sahadaki yerini alamadı.

Görev aldığı 32 maçın 31'ine 11’de başlayan 30 yaşındaki orta saha, gol ve asist katkısında bulunamadı ve 2 bin 758 dakika sahada kaldı.

Soner'in ardından bu sezon yeşil-beyazlı ekipte Guilherme Sitya 2 bin 697 dakika ile ikinci sırada yer alırken, Uğurcan Yazğılı da 2 bin 2328 dakika sahada kaldı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum