29 yıldır Konya'nın değişmeyen lezzeti oldu

29 yıldır Konya'nın değişmeyen lezzeti oldu

Tatlıcı Servet, 29 yıl önce çıktığı lezzet serüvenini yine sokak arabası tezgâhı ile devam ettiriyor.

Kültür Park'ta seyyar arabayla tatlı satan Tatlıcı Servet, vatandaşın ilgi odağı oluyor. Tatlıcı Servet çalışanlarından Ali Çalık, “2 yıldır Tatlıcı Servet'te çalışıyorum. Pandemi sürecinde çok şükür ayakta kaldık” dedi. Havaların soğumasıyla birlikte üretimi artırdıklarını söyleyen Çalık, “Tatlıcı Servet'in tatlısı, insanın içini ısıtıyor. Tatlımızda glikoz olmadığı için kış aylarında panzehir özelliği görüyor” şeklinde konuştu.

2-2-1200x800.jpg

“1992 yılında Servet Amca bu tezgâhı kurdu. Seyyar sokak arabasıyla tatlı sattı. 29 yıllık bir lezzetiz” diyen Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kültür Park'ta sokak arabasıyla hizmet veriyoruz. İşimize sevgimizi katıyoruz. Kaliteden asla ödün vermedik. Tatlıda kullandığımız 3 çeşit ürün var. Bu ürünler, Türkiye'nin en önde gelen firmaların ürünü. Kaliteli malzemelerle tatlımızı yapıyoruz. Ürün fiyatları yükseldi ama biz aynı ürünleri kullanmaya devam ediyoruz. Bizim 29 yıllık bir lezzet serüvenimiz var. Kurumsallığımız lezzetin 29 yıldır aynı olmasından geliyor. Şehir dışından veya yurt dışından gelen insanların Konya'daki ilk durağı Tatlıcı Servet'tir. Yıllar önce Konya'da okumuş, çok önemli görevlere gelmiş insanlar bize geliyor.

2-1-1200x800.jpg

'Yıllar önce Tatlıcı Servet'in tatlısını yemiştik. O tatlının lezzetini unutamamıştık. Konya'ya geldik, ilk durağımız da burası oldu. Lezzeti yıllardır hiç değişmemiş' diyen birçok müşterimiz var. Yurt dışından Konya'ya okumaya gelen öğrencilerin de ilk durağı burası oluyor.”

MUSTAFA ÜNÜVAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum