2018 YGS Konuları - otarikkoc.com ile YGS LYS ye Hazırlık

2018 YGS Konuları - otarikkoc.com ile YGS LYS ye Hazırlık

2018 YGS Konuları - otarikkoc.com ile YGS LYS ye Hazırlık

 

YGS çok fazla dersten çok geniş müfredatları içeren bir sınavdır. Bu sınava hazırlık süreci boyunca her derin kendine ait müfredatına hakim olmak gerekiyor. Yani bu demek oluyor ki, na hakim olmanız, hatta çok soru çözmeniz gerekiyor.

2018 YGS için örnek vermek gerekirse; Türkçe dersi için tüm konulara hakim olmanızın yanında çeşitli özelliklere de sahip olmalısınız. Hızlı okuma, okuduğunu anlama, hızlı karar verme, zamanı iyi kullanma gibi özelliklerinizi iyi kullanmalısınız.

Sadece Türkçe dersi için değil, tüm dersler için geçerli olan bu durum, sizleri çok farklı durumlara karşı sınayan bir sınav ile karşı karşıya bırakıyor. 2018 YGS konularının tamamına hakim olmadan, sınavda hayal ettiğiniz başarıyı sağlamanız oldukça güç.

2018 YGS konularının soru çözerek pekiştirilmesi, denemeler çözerek eksikliklerin fark edilmesi gibi oldukça farklı aşamaları bulunuyor. Konuların konu anlatım çalışılması sizlerin o konuyu kesin olarak öğrendiğiniz anlamına gelmiyor. Farklı soru kalıplarını inceleyerek soruların mantığını da çözmeniz gerekli. Ayrıca 2018 YGS konularını bilmenize rağmen sınav kağıdına doğru olarak aktarmanız gerekiyor. Dikkatinizin üst düzeyde olması oldukça önemli.

2018 YGS konuları ÖSYM tarafından belirli aralıklarla güncellenerek değiştirilmektedir. Ayrıca bir konunun ağırlığı değişebilmektedir. ÖSYM açıkladığı duyurular ile değişen konuları kendi internet sitesi üzerinden duyurmaktadır. Adayların değişen konular ve müfredatlara uygun çalışma programı hazırlaması gerekiyor. Tüm bu çalışma programları ve ygs konularına sitesinde bulmak mümkün. YGS LYS hazırlık için incelenmesi gereken çok önemli bir site!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.