2017 model lüks BMW ile taksi yolculuğu

2017 model lüks BMW ile taksi yolculuğu

Muhammet Ulu isimli vatandaş 30 yıldır taksicilik yapan babasının mesleğini devletin vergi indirimi ile aldığı BMW F10 modeli taksi ile sürdürüyor.

Konya'da Muhammet Ulu isimli vatandaş 30 yıldır taksicilik yapan babasının mesleğini devletin vergi indirimi ile aldığı BMW F10 modeli taksi ile sürdürüyor. Ticari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti ile birlikte Konya’da da pek çok taksici esnafı araçlarını yeniliyor. Bu kapsamda Konya sokaklarında taksi olarak hizmet vermeye başlayan 2016 model lüks Mercedes marka otomobilin ardından Adalhan karşısındaki taksi durağında hizmet veren BMW F10 modeli taksi de görenlerin ilgisini çekiyor. Piyasa değeri yaklaşık 280 bin TL olan lüks BMW marka otomobilin sürücüsü taksici Muhammet Ulu, aracı aldıktan sonra yaklaşık 30 bin lira masraf yaptı.

SADECE KASKOSU 10 BİN TL

Babasının yaklaşık 30 yıldır taksicilik yaptığını ifade eden Taksici Ulu, “Ben bu mesleğe yeni başladım. Spor otomobillere ilgim vardı. Hem de Konya’da ilki gerçekleştirelim istedik. BMW marka lüks otomobili Konyalıların hizmetine sunduk” dedi. VİP Taksi olarak hizmet vereceklerini ifade eden ulu, şöyle konuştu: “Devletimizin ÖTV indiriminden faydalanarak 280 bin TL’lik bu otomobili 100 bin TL indirim ile aldık. 3 yıl sonra taksiden çıkartmayı düşünüyordum fakat gördüğümüz ilgi karşısında taksi olarak devam etme kararı aldık. Aracı aldıktan sonra yaklaşık 30 bin TL masraf yaptım. Krom gold özel bir kaplama yaptırdık. Bu çok beğenildi. Sadece kaskosu 10 bin lira tuttu. Talep çok fazla. Genelde talepler telefon ile geliyor. Oteller ve özel müşteriler ile çalışıyoruz. Özel olarak fotoğraf çektirmek için durduruyorlar. Düğün arabası olarak isteyenler oluyor, kiralıyoruz.

img_2464.jpg

ŞU AN TANITIM DÖNEMİNDE

Sosyal medyada ‘F10 taksi’ olarak hesaplar açtıklarını ve vatandaşların yoğun beğenisi ile karşılaştıklarını ifade eden Ulu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu an tanıtım dönemindeyiz. Taksimizi herkes kullanabiliyor fakat daha sonra VİP olarak çalışacağız. Aracımız BMW’nin son modeli. Tüm donanımlara sahip ‘Full paket’. İç konforu zaten tartışılmaz. Dahili kablosuz internet yayını gibi özelliklerle müşterilerimize mükemmel bir yolculuk ile hizmet vereceğiz.”

VİDEO - HABER: HÂLİD ŞEN / merhabahaber.com

Mercedes taksi haberi: 230 bin liralık araçla taksi yolculuğu

img_2760.jpg

img_2473.jpg

img_2900.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum