2 kardeş, hastane yapımı için arsa bağışladı
Yayınlanma:
Karapınar'da hayırsever 2 kardeş, hastane yapımı için 21 bin metrekare ve yaklaşık 600 bin TL değerindeki arsayı belediyeye bağışladı.
Tapu Sicil Müdürlüğünde yapılan arsa bağışı işlemine Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Tapu Sicil Müdürü Ahmet Kuş, hayırsever vatandaşlar Himmet Türkoğlu ve Beytullah Türkoğlu katıldı. Himmet Türkoğlu, ''Her şey para demek değildir. Arsamızın bugünkü değeri çok fazla olabilir. Fakat doğduğumuz yeri unutmadık. Yapılacak hastaneye bizim de katkımız olsun istedik'' dedi.
Mugayıtolu, hastanenin 2009 yatırım programına alındığını ve çok kısa zamanda ihale edileceğini belirterek, ''Gerekli çalışmalardan sonra arsayı Sağlık Bakanlığına devredeceğiz. 3 katlı 50 yatak kapasiteli hastanenin bu yıl inşaatına başlanması planlanıyor'' dedi.
Sağlık
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.