1922 Konyaspor iki ileri iki geri 

1922 Konyaspor iki ileri iki geri 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 14. Hafta maçında deplasmanda Belediye Derincespor'a 2-0 yenildi.

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 14. Hafta maçında deplasmanda Belediye Derincespor'a 2-0 yenildi. Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla 16 puanda kalırken sıralamada ise 12. Basamağa geriledi.  Sezonun 11. haftasında evinde Kütahyaspor’u daha sonra ise deplasmanda Elazığspor’u yenerek çıkışa geçen Yavru Kartal daha sonra çıktığı iki maçı da kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip  sezonun 13. haftasında evinde oynadığı Nevşehir Belediyespor maçından yenilgi ile ayrıldı. Yavru Kartal son olarak ise deplasmanda Derincespor’a mağlup oldu.
Derince Belediyesi Doğal Çim Saha'da oynanan maçın ilk yarısını ev sahibi ekip 32. Dakikada Efe Karaoğlu’nun penaltısıyla 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Yavru Kartal'ın beraberlik çabaları yetersiz kaldı. Belediye Derince spor maçın son dakikalarında farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekip 90+9. Dakikada Fatih Cin'in golüyle 2-0 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı.

1922 Konyaspor sezonun 15. hafta maçında pazar günü sahasında lig 17.’si Edirnespor ile evinde karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip 16 puanla lig sıralamasında 12. basamakta yer alıyor.  Rakip Edirnespor ise 14 maçta 3 galibiyet ve 11 yenilgi aldı. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum