1922 Konyaspor'da Hakan Ünal mesaiye başladı 

1922 Konyaspor'da Hakan Ünal mesaiye başladı 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Ünal, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

1922 Konyaspor, 28 Ocak Cumartesi günü Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Saraçoğlu Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Hakan Ünal, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Çağdaş Çankaya ile yollarını ayıran 1922 Konyaspor'da yapılan görüşmeler sonrasında Futbol A Takımının Teknik Direktörlük görevi için Hakan Ünal ve Ekibi ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalandı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1922 Konyaspor'umuzda yapılan görüşmeler sonrasında Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için Hakan Ünal ve Ekibi ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalandı. 1922 Konyaspor'umuza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Hakan Ünal ve ekibine 1922 Konyaspor ailesine hoşgeldin der çalışmalarında başarılar dileriz. Teknik heyetimiz ve görev dağılımı belirlenmiştir buna göre; Hakan Ünal : Teknik Direktör Mehmet Hayrullah Yılmaz : Yardımcı Antrenör Tahir Alegöz : Yardımcı Antrenör Nurettin Büyükbahçıvan : Kaleci Antrenörü Rasim Destanoğlu : Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.