1922 Konyaspor’da ara transfer dönemi hareketli geçti

1922 Konyaspor’da ara  transfer dönemi hareketli geçti
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, transferde hareketli günler geçirdi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, transferde hareketli günler geçirdi. 2. Transfer ve Tescil Dönemi’nde 5 futbolcuyu kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, 8 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

Tümosan Konyaspor’dan orta saha Muhammet Semih Kocatürk ve kanat Ahmet Karademir’i kiralayan Yavru Kartallar, Osmaniyespor’dan stoper Alper Aşkın, İzmir Çoruhlu’dan orta saha Fuat Duran ve Karaköprü Belediyespor’dan sağ kanat Emircan Birinci’yi renklerine bağladı.

Yavru Kartallar’da 8 futbolcu ise takımdan ayrıldı. Yeşil-beyazlı takımda Muhammed Sak, Samet Dağlı, Şeyhmus Aksu, Enes Erol, Uğur Ahmet Özder, Emre Kutlu, Orkun Sarun ve Mustafa Berke Çelik takımdan ayrılan isimler oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum