1922 Konyaspor zirve takımları ile mücadele edecek

1922 Konyaspor zirve takımları ile mücadele edecek

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 26. hafta maçında pazar günü deplasmanda 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 26. hafta maçında pazar günü deplasmanda 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Evinde berabere kaldığı Çatalcaspor maçının ardından bir günlük izne ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular Orduspor maçının hazırlıklarına başladı. Saraçoğlu Tesisleri’nde toplanarak, Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde yaptığı idmanla Orduspor maçının hazırlıklarına başlayan Yavru Kartal yakaladığı seriyi zorlu deplasmanda da sürdürmek istiyor. Ligde oynadığı son 4 maçta; 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde yeşil-beyazlı temsilcimiz, Ordu’ya hem bu seriyi geliştirmek, hem de rakibinden rövanşı almak için gidecek.

Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maçı 3-1 kaybeden 1922 Konyaspor, play-off mücadelesi veren ve üçüncü sırada yer alan Orduspor’u deplasmanda devirerek hem rövanşı almak, hem de çıkışını devam ettirmek istiyor.3. Lig’de sezonun bitimine 9 hafta kaldı. 1922 Konyaspor, kalan süreçte 4 maçı evinde, 5 maçı ise deplasmanda oynayacak. Henüz ligde rahatlayamayan yeşil-beyazlılar, korkulu rüya görmemek adına işi sıkı tutacak.

Hakan Ünal önlerindeki 3 maçlık periyotun kritik olduğunu ifade ederek ligin kalan haftaları için ise şunları söyledi. “Pilot takım olarak esas hedefimiz Konyaspor’a oyuncu vermek. Ama ilk önce bizim rahatlamamız lazım. Oyuncular rahatlarsa daha iyi şeyler çıkacak. Aslında son 3-4 maçın ikinci yarısında takım fena oynamadı. Ama gelecek 3 maçlık periyot çok kritik. Bu periyottan en az hasarla çıkmamız lazım” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum