1922 Konyaspor yine kazanamadı

1922 Konyaspor yine kazanamadı

Karatay Termal 1922 Konyaspor 1-0 geriye düştüğü Pendikspor deplasmanında Ege’nin penaltı golüyle beraberliği yakalayarak deplasmandan 1 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip bu skorla puanını da 4’e çıkarttı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 6. hafta maçında deplasmanda Pendikspor ile karşılaştı. Birkaç gün önce teknik ekip değişikliğine giden Yeşil-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçı 1-1 tamamlayarak haftayı puanla kapatmayı başardı. 1922 Konyaspor bu beraberlikle puanını 4’e yükseltti.

Pendik İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iki ekipte kontrollü futbol ile başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk devrede iki ekip de yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

Maçın ikinci yarısında hem ev sahibi Pendikspor hem de Karatay Termal 1922 Konyaspor pozisyonlar buldu. Yeşil-beyazlı ekipte Doğan Can Gölpek’in şutuna Emre Aydın parmaklarının ucuyla dokundu. Kalecinin zorlukla dokunduğu bu top üst direkten kornere gitti. Karşılaşmanın 70. dakikasında ev sahibi ekibin üstünlük golü geldi. Mehmet Sıddık İstemi attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Karatay Termal 1922 Konyaspor bu gole Ege Özkayımoğlu ile cevap verdi. Yeşil-beyazlı ekibin 74. dakikada kazandığı penaltıyı Ege Özkayımoğlu gole çevirdi ve skor 1-1’e geldi. Karşılıklı ataklarla geçen son dakikalarda ev sahibi Pendikspor’un bir topu direkten döndü. 1922 Konyaspor rakibinin son dakikalardaki baskısını kıramadı ancak 1 puanı kurtarmayı başardı.

STAD: Pendik ilçe

HAKEMLER: Ayberk Demirbaş, Tolga Özcan, Denizcan Şahin

PENDİKSPOR: Emre Aydın, Erdinç Çepoğlu, Özgür İleri, Enis Durak(58’ Eray Ataklı), Ömer Can Sokullu, Mehmet Sıddık İstemi(90’ Süheyl Çetin), Özgür Çelik, Göksu Türkdoğan, Kerem Kaya, Ömer Kandemir, Gökhan Lale(77’ Yaser H.Mustafaoğlu)

KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR: Mücahit Atalay, Seydi Kayasoy, Ahmet Önay(73’ Mert Dikici), Adem Eren Kabak, Doğan Can Gölpek, İsmail Güven, Süleyman Selak, Ege Özkayımoğlu(82’ Mehmet Ali Can), Celal Hanalp, Can Demir Aktav, Ekrem Kayılıbal(81’ M. Gaffar Öz)

GOLLER: dk 70 M.Sıddık İstemi(Pendikspor), dk 75 (pen) Ege Özkayımoğlu (1922 Konyaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum