1922 Konyaspor Kulübü: Daha ilk maçtan canımız yandı 

1922 Konyaspor Kulübü: Daha ilk maçtan canımız yandı 

1922 Konyaspor Kulübü sezonun ilk maçı olan Sakaryaspor karşılaşmasını yöneten Erdem Temel’in verdiği kararlara  tepki gösterdi.

Yeşil-beyazlı kulüp yaptığı yazılı açıklamada “ Canımız yandı. Artık yeter” diyerek Erdem Temel ve MHK’ye tepki gösterdi.

1922 Konyaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“Hakemleri adil maç yönetmeye davet ediyoruz ! 

1922 Konyaspor Kulübü olarak geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da daha ilk maçımızda yine hakem hataları ile canımız yandı. artık yeter ! 

Bugüne kadar hakemlerle ilgili hiç bir serzenişte bulunmadık, ama bundan sonra susmayacağız ! 

Pilot takım olmamız nedeniyle hakemler maalesef bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullanmaktadırlar. Sahada mücadele eden genç oyuncularımızın alın terine yazık oluyor. Bizim kulüp olarak İstediğimiz maçların adil bir şekilde yönetilmesidir. Hakkı olan takım maçı kazansın. 

Sakaryaspor maçında verilmeyen yüzde yüz penaltımız var. Hakem gördüğünü cesaretle çalabilmeli. Maç yönetmek vebal işidir. Hakemlerin maçta adil olmaları,baskı altında olmadan maç yönetmeleri,adalet dağıtmaları başlıca görevleridir. Bundan sonra ki maçlarımızda hakem kararlarını titizlikle takip edeceğimizin bilinmesini isteriz.”

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.