1922 Konyaspor gol atamıyor

1922 Konyaspor gol atamıyor

TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden 1922 Konyaspor, Türkiye’deki tüm profesyonel liglerde en az gol atan takım konumunda bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip 8. hafta sonunda sadece tek gol atabildi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve galibiyetle tanışmayan pilot takım, 8 haftası geride kalan ligde bir ilke imza attı.

Yeşil-beyazli ekip, söz konusu 8 maçlık lig periyodunda 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken hanesine sadece bir puan yazabildi. Pilot takım ligde kalesinde gördüğü 12 gole karşılık rakip ağları ise sadece 1 kez havalandırdı.

Yeşil-beyazlı ekip ile birlikte TFF 3. Lig 3. Grup’ta bulunan Bayburt ÖİS sadece bir kez gol sevinci yaşarken, yine aynı grupta yer alan Sivas Dört Eylül takımı ise iki gol atma başarısı gösterdi. tanışamadı.

1922 Konyaspor, söz konusu Türkiye profesyonel liglerinde (Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig) en az gol atan takım konumunda bulunuyor.

HAFTAYI BAY GEÇECEK

1922 Konyaspor sezonun 9. haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçirecek. Ligde galibiyeti bulunmayan yeşil-beyazlı ekip sezonun 10. haftasında ise kendisi gibi bir puan ile küme düşme hattında bulunan Bayburt İly Özel İdarespor ile deplasmanda karşılaşacak. 1922 Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarına yaptığı 3 günlük izinin ardından başladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.