1922 Konyaspor çalışmalar yarın başlayacak 

1922 Konyaspor çalışmalar yarın başlayacak 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden1922 Konyaspor’da, koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından futbolcular bireysel olarak çalışmalarına devam ediyor. 

 

TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından Başkan Nihat Özdemir, liglerin 12-13-14 Haziran haftasında başlatılacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından 1922 Konyaspor yarın toplu antrenmanlara başlama kararı aldı. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarıda sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine toplayan 1922 Konyaspor, kalan maçlarını da kazanarak ligde kalmak istiyor. İkinci yarıda oynadığı 11 maçta 19 puan toplayan Yavru Kartal, 28. haftayı 33 puanla tamamladı.
1922 Konyaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak  yeşil-beyazlı ekip  zorlu Zonguldak deplasmanından da puanla dönerek, başarılı grafiğini sürdürmek istiyor. Ligde kalan 6 maçın 3’ünü dış sahada, 3’ünü ise evinde oynayacak olan Yavru Kartal, bu maçlarda alabileceği maksimum puanları toplayıp, sezonu en iyi noktada tamamlamayı hedefliyor.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.