1922 Konyaspor 1 puana razı oldu

1922 Konyaspor 1 puana razı oldu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor ligin 26. hafta maçında Elazığspor ile karşılaştı.

Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı ekip skoru 1-1 yaparak maçtan puanla ayrılmayı başardı. İki takım için de büyük önem taşıyan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya daha etkili başlayan ev sahibi takım 53. dakikada İzzet’in golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını artıran ve beraberlik golü için yüklenen 1922 Konyaspor, 68. dakikada Celal’in golüyle skoru 1-1’e getirdi. Maçın kalan bölümünde iki takımın da çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve müsabaka karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi. 1922 Konyaspor bu sonuçla puanını 27’ye çıkarken, düşme hattıyla olan 3 puanlık farkı korudu. Yavru Kartal, 10 Mart Çarşamba günü ise sahasında yine düşmeme mücadelesi veren Bayburt Ö.İ. ile karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

STAT: Elazığ Doğukent Stadı

HAKEMLER: Barkın Kara, Ramazan Ufuk Avdaş, Burak Celep

ELAZIĞSPOR: Ali Karataş, Eren Çinkılınç, Yiğitcan Erdoğan, Ömer Faruk Aydemir, Hebat Alan, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu( 74’ M. Umut Akbulut), Cihan Canpolat(74’ S. Enes Özeren), Cengizhan Akgün, Muhamed Ildız(89’Görkem Yağcı) , İzzet Topatar( 82’Yusuf Ensar Poyrazlı)

1922 KONYASPOR: Mücahit Atalay, Ahmet Önay, Adem Eren Kabak(36’ Ali Karakaya), Maksut Taşkıran(79’ Oğuzhan Eskiköy), Serhat Kot(79’ Şener Kaya), Selim Dilli, Yasin Abdioğlu, Tamer Aşık, Furkan Şimşek(51’ Ekrem Kayılıbal), Celal Hanalp, Can Demir Aktav

GOLLER: dk 53. İzzet Topatar, dk 68. Celal Hanalp

SARI KARTLAR: Muhammed Umut Akbulut, Salih Polatdemir( Elazığspor) Selim Dilli, Adem Eren Kabak, Celal Hanalp, Ekrem Kayılıbal(1922 Konyaspor)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum