"17 yıldır yapamadığınız metroyu artık yapamayacağınız anlaşıldı"

"17 yıldır yapamadığınız metroyu artık yapamayacağınız anlaşıldı"

Metro Projesi ile ilgili olarak AK Parti Milletvekili Orhan Erdem'in meselenin kendilerini de zorladığını belirten açıklama yaptığını kaydeden İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Yapmayacağız deyin siz de rahatlayın” dedi

Metro Projesi ile ilgili olarak AK Parti Milletvekili Orhan Erdem'in son açıklamalarını değerlendiren İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Yapmayacağız deyin siz de rahatlayın” dedi. Tozoğlu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Şehrimizde 2004 yılından bu yana yapımı meselesi yılan hikayesine dönen metro ile ilgili son olarak AK Parti Milletvekili Orhan Erdem açıklama yapmış ve meselenin kendilerini de zorladığını ifade etmiş. 17 yıldır yapılmayan ve ne zaman yapılacağı hakkında da fikrimizin olmadığı metro meselesi ile ilgili son olarak bahaneyi de pandemiye bulmuş vaziyetteler.

METROYU YAPMAYACAĞINIZ ANLAŞILDI

Pandemi olduğu için kredi kaynaklarında problem olduğu için gecikme yaşandığını ancak cumhurbaşkanının yakın zamanda gerçekleştireceği Konya ziyaretinde başlangıcın yapılacağını söyleyen Orhan Erdem ve benzer açıklamalar yapan diğer AK partililere tavsiyem şudur ; 17 yıldır yapamadığınız metroyu artık yapamayacağınız anlaşıldı, yapmayacağız deyin de siz de rahatlayın hemşehrilerimiz de rahatlasın. Kaldı ki şimdi başlansa bile iktidarınız metronun neticesini görmeye yetmeyecektir. Allah'ın izniyle şehrimizin ulaşım problemlerini çözmek ve bu çerçevede metronun açılışını yapmak da İYİ Parti iktidarına nasip olacaktır. 17 senedir meseleyi temcit pilavı gibi ağızlarına dolayanlara birileri artık inandırıcılıklarını kaybettiklerini, milletin sözlerine itibar etmediği hatırlatmalı. Aksi halde zaten aziz milletimiz ilk seçimde söz verip tutmayan iki yüzlü siyasete en net cevabı verecektir.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum