16 saat sonra kurtuldular !

16 saat sonra kurtuldular !

Karaman-Erdemli karayolunda ''Kar ve tipi nedeniyle yol trafiğe kapalıdır'' uyarısını dikkate almayan ve kara saplanan 2 araçta mahsur kalan 4 kişi, 16 saat sonra kurtarıldı.

Dün akşam saatlerinde Mersin'den Karaman'ın Ayrancı ilçesine gelen 1 otomobil ve 1 kamyonet, Karaman-Erdemli karayolu, Sarıpınar mevkisinde kara saplandı.
    
Çevrede yerleşim yeri olmaması ve telefonların da çekmemesi üzerine araçlarının içinde geceyi geçiren kişiler, sabah telefonun çektiği bir yere çıkarak karayolları ekiplerinden yardım istedi.
    
Karaman ve Mersin'den yola çıkan ekipler, uzun uğraşlar sonucu 16 saat sonra Sarıpınar mevkisine ulaşarak, mahsur kalan araçları kurtardı.
    
Kamyonetin sürücüsü Ahmet Karaboğan, Erdemli'den Karaman'a koyun götürmek için yola çıktığını belirterek, ''Kamyonetle birlikte kara saplandık. Yol kapalıydı. Hiçbir şey yapamadık. Sadece arabayı çalıştırdık ve donmamak için mücadele ettik'' dedi.
    
Karayolları ekipleri Karaman-Erdemli karayolunun hem Mersin hem de Karaman girişinde yolun kapalı olduğuna ilişkin uyarı levhası olduğunu belirterek, bu yolun kış şartlarında kullanılmamasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.