100. yılında Konyaspor'u yalnız bırakma!

100. yılında Konyaspor'u yalnız bırakma!

Çaykur Rizespor deplasmanında hakem faciası ile karşı karşıya kalan Konyaspor lig ikinciliğini tekrar kazanmak adına Pazar günü sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. 

Tarihi başarının yakalandığı bu sezonda masa başı oyunlarla önü kesilmek istenen Anadolu Kartalı zorlu süreçte taraftarından daha fazla destek bekliyor.
Camia olarak kenetlenmeye desteğe daha fazla ihtiyacın olduğu bu günlerde pazar günü oynanacak Gaziantep maçı için şuana kadar bin bilet satılması çok büyük bir hayal kırıklığı  yaşattı. 
Bu sezon 100. yılını kutlayan ve başarıdan başarıya  koşan Konyaspor’un şehir tarafından yalnız bırakılması tüm güzellikleri gölgeledi. 
Geçtiğimiz sezonlarda  birçok kez son anda kümede kalan Anadolu Kartalı’nın bu sezon başarılı olmasına rağmen yalnız kalması Konya şehrine yakışmıyor. 
Konyaspor bu şehrin takımı ve unutmayalım ki başka Konya ve Başka Konyaspor yok. 

PAZAR GÜNÜ TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA 

Konyaspor başarılı sonuçlara imza attığı 100. yılında yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlarını her zaman yanında görmek istiyor.  Anadolu Kartalı Pazar günü oynanacak kritik Gaziantep Futbol Kulübü maçında da kalbi yeşil-beyaz sevgisi ile atan tüm taraftarlarını tribünlerde görerek bu yolda yalnız olmadığını bilmek istiyor. 
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada  , “Büyük Konyaspor Taraftarı, tribündeki yerini al, takımımıza destek ol...”ifadelerine yer verildi.

Stadyum gişelerinden ve http://www.passo.com.tr ’den satılacak bilet fiyatları 20tl ile 170 tl arasında  değişiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum