Zade Vital'le yaza fit girin

Zade Vital'le yaza fit girin

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®’in Cold Pressed Aspir Yağı ve yeni Combo FIT ürünleri ile kış boyunca alınan kiloları geri vermenin, kendimize bakmanın kısacası yaz aylarına canlanarak girmenin tam zamanı

Başta kadınlar olmak üzere fazla kilolarından şikayetçi olan ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen herkes diyetine dikkat ediyor. Doğru bir diyet ve düzenli bir egzersiz programı daha sağlıklı, iyi ve güzel bir vücut için birbirini destekliyor. Tam bu noktada alınan doğal besin destekleri de bu süreci hızlandırmada yardımcı oluyor. Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®, Avrupa’nın en büyük GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretim yapan üretim tesislerinde Cold Press yöntemi ile ürettiği Aspir Yağı ve Combo FIT paketi ile yaz aylarına canlanarak ve kilo vererek girmeye destek oluyor.

KİLO KONTROLÜNE DESTEK:  ASPİR YAĞI

Yapılan araştırmalar, esansiyel doymamış yağ asitlerini yüksek miktarda içeren  Aspir Yağı’nın, hipolipidemik yani yağ seviyesini azaltıcı etkisi olabileceğini belirtiyor. Bu nedenle yapısında doğal olarak CLA (Conjugated Linoleic Acid / Konjuge Linoleik Asit) içeren Aspir Yağı diyet ve egzersiz programlarında tercih edilebiliyor.  Kilo kontrolü üzerine etkileri birçok çalışma tarafından desteklenen, özellikle vücut yağ oranını düşürmede etkili bir ajan olarak karşımıza çıkan CLA, vücutta yağ-kas dengesini kas lehine çeviriyor.  Aspir Yağı, dahilen kullanımda metabolizmayı hızlandırarak, vücut yağ miktarını azaltmaya, metabolizmayı hızlandırmaya, kas kitlesini arttırmaya, kan lipidlerini düşürmeye, diyabette artmış insülin direncini azaltmaya, immuniteyi (bağışıklık) güçlendirmeye ayrıca haricen kullanımda da selülit tedavisine yardımcı  olabiliyor.

Zade Vital®, Combo serisi ile Türkiye’de ilk kez dört farklı sağlık destek ürününü bir pakette bir araya getirerek pratik bir kullanım sunuyor.  Yeni Zade Vital® Combo Fit’in içerdiği; kilo kontrolüne destek Aspir Yağı, insülin direnci tedavisine destek Çörek Otu Yağı, termojenik etkiye sahip Hindistan Cevizi Yağı ve konstipasyon (kabızlık)-hazımsızlık tedavisine destek  Keten Tohumu Yağı kapsülleri daha sağlıklı, zinde ve canlı bir yaşama merhaba demenize destek oluyor.

3-2.20160531095516.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.