Yıldırım Demirören: En Anlamlı Süper Kupa Maçı Oynanacak

Yıldırım Demirören: En Anlamlı Süper Kupa Maçı Oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, en anlamlı bir bir Süper Kupa'nın oynanacağını söyledi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 25 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan TFF...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, en anlamlı bir bir Süper Kupa'nın oynanacağını söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 25 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan TFF Süper Kupa için hazırlanan maç kitabına açıklamalarda bulundu.

Oynanacak olan Süper Kupa'nın bu sene ayrı bir anlamı olduğunu kaydeden Demirören, "Soma'da Mayıs ayında yaşanan büyük faciada yakınlarını kaybeden ailelere desteklerimizin bir simgesi olan bu karşılaşmadan elde edilecek tüm gelir, Soma için kurulan yardım fonuna aktarılacak. TFF Süper Kupa'da mücadele edecek Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerine bu özverili davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.

Türk futbolunun iki lokomotif takımının Süper Kupa'yı kazanmak adına sahada verecekleri mücadelenin en üst düzeyde gerçekleşeceğine inandığını ifade eden Başkan Demirören, "Sportif rekabetin centilmenlik sınırları içinde kalması en büyük dileğim." diye konuştu.

TFF Süper Kupa'nın 2014-2015 futbol sezonuna iyi bir başlangıç olmasını arzu ettiğini belirten Başkan, tüm sporseverlere keyifli seyirler dileğinde bulundu.

Son olarak ise Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde vefat eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.