Yeni partide her şey hazır

Yeni partide her şey hazır

Ahmet Davutuoğlu ve Abdullah Gül destekli kurulacağı iddia edilen iki yeni parti de hazırlıklar tamamlandı. Bu iki yeni partinin , ileriki günlerde tek bir çatı altında birleşeceği iddia edildi.

AKP'den ayrılan önemli isimler tarafından kurulacağı iddia edilen yeni parti hakkındaki iddialara her gün yenileri ekleniyor. Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül destekli kurulacağı iddia edilen iki yeni parti ile ilgili MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partinin yanı sıra Abdullah Gül ve Ali Babacan’ın kuracağı partinin örgütsel oluşumlarını büyük ölçüde tamamladıklarını ifade eden Kulat, bu iki ayrı partinin ileriki günlerde birleşebileceğini ifade etti.

"HAZIRLIKLAR TAMAM"

Kulat konu ile ilgili olarak BBC Türkçe'ye şunları söyledi: "Gerek Davutoğlu ve gerekse Gül'ün destek verdiği Ali Babacan liderliğindeki girişimler, şu anda 'partileşebilecek' durumda. Her iki tarafta da parti girişimlerinin içinde yer alan isimlerle görüştüm, birden fazla kişiyle istişare ettim. Şu anda iki farklı oluşum var, ama ileride birleşecekler diye düşünüyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum