Yeni görevinizde başarılar dileriz

Yeni görevinizde başarılar dileriz

İlçe gezilerimizde ilk olarak İlçe Kaymakamı ile söyleşi yapıyorduk. Derebucak ilçemizde bu geleneği sürdüremedik. Çünkü ilçe kaymakamı henüz atanmamıştı.

Dergimizin baskıya hazırlandığı sırada Derebucak İlçe Kaymakamı olarak göreve başlayan Oktay Ateş ile bu nedenle söyleşi yapamadık. Merhaba Gazetesi ve Konya Televizyonu olarak Sayın Ateş’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Oktay Ateş’in biyografisi
Oktay Ateş 07.01.1983 tarihinde Kayseri İli Hacılar İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı.  Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2007 yılında mezun oldu. 2007 yılında girdiği İçişleri Bakanlığı kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra Kahramanmaraş kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlayan Ateş, Kahramanmaraş’ta valilik stajı, Nevşehir’de mülkiye müfettişliği stajı, Zonguldak’ta kaymakam refikliği ve sırasıyla Devrek, Gökçebey, Gölpazarı, Osmaneli ve Afşin ilçelerinde kaymakamlık mesleğini vekâleten yürüttü. 2009 yılında İçişleri Bakanlığınca ABD’ ye eğitim faaliyetleri kapsamında 1 yıllığına görevlendirilen Ateş geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar ile Derebucak İlçe Kaymakamlığına atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.