Maneviyat Ve Bilgiye Yolculuk

Maneviyat Ve Bilgiye Yolculuk

Maneviyatın derinliklerinden ilham alan ve bilgiyle yoğrulan Ebediyyât Dergisi, okuyucularına edebi ve ebedi yolculuğa eşlik etmek için hazır

Genel Yayın Yönetmeni Emrah Topcu ve ekibi okuyucularına ilham veren ve manevi birikimlerine katkı sağlayan içerikler sunmak için bir araya geldi.

Derginin temel amacı, edebiyatı sadece bir yazı türü olarak değil, bir yolculuk olarak gösteriyor. Ebediyyât Dergisi, Allah'ın rızasını kazanmak, toplumun manevi ve bilimsel birikimine katkıda bulunmak için kaleme alan herkesi destekliyor.

Genel Yayın Yönetmeni ve imtiyaz sahibi Emrah Topcu: "Ebediyyât Dergisi, doğruları söylemekten çekinmeyen ve toplumu aydınlatmaktan geri durmayan bir platformdur. Bizler, içine kapanık yayın anlayışının dışına çıkarak, okuyucularımıza gerçekten derinlikli ve etkileyici içerikler sunmak için buradayız" dedi.

Yazarlar ve dergi yönetimi arasında hiyerarşik bir ilişki yerine kardeşlik ve dayanışma esas alınırken, yazarların ve dergi yönetiminin kardeşlik içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile dayanışma esas alınacak. Emektar yazarların birbirinden değerli yazıları dikkatle incelenerek Dergiye işlenecek.

Ebediyyât Dergisi, okuyucularını edebi ve manevi bir yolculuğa çıkarmak için sabırsızlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.