Türkiye'de sıfır faizli otomobil satışı başladı! Herkes satın alabilecek

Türkiye'de sıfır faizli otomobil satışı başladı! Herkes satın alabilecek

Ekonomik krizin etkileriyle Türkiye'de otomobil sahibi olmak zorlaştı. Türkiye'de sıfır faizli otomobil satışı başladı. Herkesin faydalanabileceği kampanyanın detayları belli oldu.

Ekonomik krizin etkileriyle Türkiye'de ikinci el ve sıfır otomobil satışları düştü. Alım gücündeki kan kaybı sürdüğü için vatandaş ne yapacağını bilemiyor. Yatırım yapmak için otomobil satın alanları kötü günler bekliyor. Milyonlarca vatandaş sıfır otomobil satın almak isterken yüksek faiz oranlarıyla karşılaşıyor. Bazı markalar ise vatandaş için sıfır faizli kredi kampanyasını duyurdu.

pejooo.webp

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için sıfır faiz kampanyası başlattı. Ay boyunca devam edecek avantajlı kampanya kapsamında yeni SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, yeni 208, 308, 408, yeni 508 ve hafif ticari araç modellerinden bazılarında sıfır faizli kredi fırsatları sunuluyor.

bayiiiii.jpg

Yenilenmiş haliyle müşterilerine seçme özgürlüğü sunan, yeni 2008, 120 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli krediyle, yüzde 100 elektrikli E-2008 ise 180 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sahipleriyle buluşuyor. Vatandaş sıfır faizli krediden dolayı otomobil bayilerine akın ediyor.

pejo-2232.webp

Kaynak:Haber Merkezi