Yavru Kartal’ın gözü liderde

Yavru Kartal’ın gözü liderde

Anadolu Selçukspor yarın deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Pendik Stadyumu’nda oynanacak. Yavru Kartal, lider Tuzla’yı yenerek sezonun ikinci yarısına mutlu başlamak istiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 18.hafta maçında Anadolu Selçukspor, İstanbul’da lider konumda bulunan Tuzlaspor’a konuk olacak. Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını iyi bir kamp dönemi geçirerek tamamlayan Anadolu Selçukspor, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Saat 13.30’da oynanacak mücadele Pendik Stadyumu’nda oynanacak.

DÜDÜK TURGUT DOMAN’DA

Konya Anadolu Selçukspor’un lider Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağı maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek. Pendik Stadyumu’nda oynanacak müsabakada Doman’ın yardımcılıklarını Cengizhan Öztürk ve Ali Rıza Öztürk yapacaklar. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Erdem Temel görev yapacak.

HEDEF SÜPRİZ YAPMAK

Devam eden ara transfer döneminde kadrosuna 3 isim ile güçlendiren Anadolu Selçukspor sürpriz yapmak istiyor. Lider konumda bulunan rakibini yenerek sürpriz yapmak isteyen Yavru Kartal, galibiyetle sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

İLK MAÇ EŞİTLİKLE SONUÇLANDI

Anadolu Selçukspor ile Tuzlaspor tarihlerinde ikinci kez yarın karşı karşıya gelecekler. Sezonun ilk yarısında karşılaşan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf çıkmamıştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

“İKİNCİ YARI ZOR GEÇER”

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, sezonun ikinci yarısı için temkinli. Mustafa Alper Avcı, sezonların ikinci yarılarının her zaman için çok zor geçtiğini söyledi. Alper Avcı: “Bu anlamda biz de grubumuzun lideri ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşma ile zorlu seriye başlayacağız. Ama bu zorlukların üstesinden gelebilecek bir kadromuz var. Gerekli çalışmalarımızı yaptık, kalan süreçte de eksiklerimizi giderecek hazır olarak lige girmek istiyoruz. Oyuncularımızın sezon sonu hedefleri var. Bu hedefler doğrultusunda biz onlara elimizden geldiğince yardımcı olarak katkı sağlamak istiyoruz. Lider karşısında iyi bir başlangıç yaparak iyi bir sonuç alırsak ikinci yarıya iyi bir motivasyonla başlamış olacağız. Bu motivasyonu kazanmak istiyoruz” ifadelerini kulandı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.