Vatandaştan Ticaret Odası'na tepki!

Vatandaştan Ticaret Odası'na tepki!

Konya Ticaret Odası (KTO)'da K belgesi işlemlerini halletmeye çalışan vatandaşlar, ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kaldığını iddia ediyor.

Vatandaş, belge vizesini yaptırırken birçok zorlu işlem yapmak zorunda olduğunu söylüyor. KTO'da işlerin ağır ilerlediğini dile getiren bir vatandaş, “Bankaya para yatırmaya gidiyoruz, tekrar geliyoruz ve bizden tekrar sıra numarası almamız isteniyor” dedi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e seslenen vatandaşlar, şunları söyledi: “Yıl 2017 olmuş, sayın Selçuk Öztürk başkanım. Diğer kurumlarla görüşülüp sisteminizi ona göre kurup paraları orda tahsil edebilirsiniz. Bu zor bişey değil. Ayrıca  rica ediyoruz personelinizi şu yoğunluk zamanında sıkı denetim altına alın. Mesai saatinde Facebook, Whatsappı ve Twitterı kullanmasalar olmaz mı? Video çekecektik ayıp olur diye çekip atmadık. Birçoğunun elinden cep telefonu hiç düşmüyor, kamera kayıtlarına bakın isterseniz. Dün akşama kadar 3 - 5 personeliniz 140 kişinin K belgesini ancak yapabildi. Biz, birkaç kişi ile onların yaptığı işi Vallahi 2 saatte yaparız. Lütfen bu konuda siz ve personeliniz biraz duyarlılık göstersin, insanların vakti çok değerli.”

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum