Vali Canbolat Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali Canbolat Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, "Genç Sedâ Ezanı Güzel Okuma ve Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.Vali Canbolat; Hakkâri İl Milli Eğitim Müdü...

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, "Genç Sedâ Ezanı Güzel Okuma ve Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Canbolat; Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Yılmaz, Hakkâri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkerim Yaşar ile 16 Nisan 2016 tarihinde Batman ilinde gerçekleşen Genç Sedâ Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nda bölge birincisi olan Hakkâri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Harun Kaya ve 24 Nisan 2016 tarihinde Mardin ilinde yapılan Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda bölge birincisi olan Hakkâri Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Özer’i makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canbolat, yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik ederek aynı başarıyı katılacakları Türkiye finallerinde de göstermelerini istedi. Canbolat, elde ettikleri başarıdan dolayı iki öğrenciye Kur’ân-ı Kerim, cumhuriyet altını ve bisiklet hediye etti.

Hakkâri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Harun Kaya, 14 Mayıs 2016 tarihinde Amasya ilinde düzenlenecek olan Genç Sedâ Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali’nde, Yusuf Özer ise 22 Mayıs 2016 tarihinde Çanakkale ilinde yapılacak olan Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye Finali’nde yarışarak Hakkari’yi temsil edeceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.