Uzman AK Parti’den aday adayı oldu

Uzman AK Parti’den aday adayı oldu

Konya Ayakkabıcılar Odası’ndaki görevinden istifa eden Hasan Uzman, 28 Haziran’daki seçimler için AK Parti’den aday adayı oldu.

Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, görevinden istifa ederek Ak Parti aday adaylığını açıkladı. Uzman, yaptığı açıklamada, “19 yıldır hizmet ettiğim Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı ve Konya Esnaf Odaları Birliği görevimden istifa ederek, 28 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti Konya Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Dava arkadaşlarıyla birlikte esnafa ve Konya’ya hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirten Uzman, “Bu hizmetlerime Allah nasip ederse Ankara’da devam etmek istiyorum. Çıraklıktan başladığım ayakkabıcılık mesleğinde bugün ayakkabı üretimi yapıyorum. Aynı şekilde Sivil Toplum Örgütleri ve siyasette tabanda çırak olarak başladığım çalışmaları Ahilik kültüründen ve teşkilattan aldığım terbiye ile esnafımıza tüccarımıza, sanayicimize ve iş dünyasına hizmet edebilmek adına aday adayı oldum” diye konuştu.

Bu güne kadar kendisine destek verenlere teşekkür eden Uzman, şunları söyledi, “Bu güne kadar bana destek veren başta ayakkabıcı esnafı olma üzere bütün esnaflarımıza, bu güne kadar görev yaptığım gerek Ayakkabıcılar Odası gerekse Esnaf ve Sanatkarlar Odaları yöneticisi arkadaşlarıma, tüm esnaf teşkilatı dostlarıma, bu güne kadar birlikte siyaset yaptığım il genel meclis üyesi arkadaşlarıma, il başkanlarıma, il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe teşkilatındaki arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte yanımda olan aileme, çalışma arkadaşlarıma, tüm dost ve arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.