Üyelerimize daha iyi hizmet için çalışıyoruz

Üyelerimize daha iyi hizmet için çalışıyoruz

Konya Bakır, Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve yönetim kurulu üyeleri Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Konya Bakır, Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sönmez, Osman Ayan ve Hüsnü Öztürk Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde Konya Bakır, Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Odası başkanlığına seçilen İbrahim Işık, üyelerine hizmet yolunda koşturduklarını söyledi.

Seçimden sonra söz verdikleri projeleri hayata geçirmeye başladıklarını kaydeden Işık, "Medova Hastanesi, Dünya Göz Hastanesi ve Fizikon Tedavi Merkezi ile sözleşmeler yaptık. Üyelerimiz gittikleri zaman bu hastanelerden yüzde 20 indirimli tedavi görecek. KOSGEB Müdürümüz İsmail beyle gittik görüştük. Üyelerimize mesaj attık ve desteklemeler konusunda üyelerimizi bilgilendirdiler. Üyelerimiz Total Petrol'de yüzde 8 indirimli akaryakıt alabilecekler" dedi. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de "Odaların görevi üyelerine hizmet etmektir. Konya Bakırcılar Odası yönetimine de yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi. Ziyaretin sonunda Başkan İbrahim Işık, üzerinde Elif harfinin yazılı bulunduğu tabelayı hediye etti.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.