Tüp Bebek ile kısa sürede bebek sahibi olabilirsiniz

Tüp Bebek ile kısa sürede bebek sahibi olabilirsiniz

Tüp Bebek ile kısa sürede bebek sahibi olabilirsiniz

Günümüz şartlarında üreme problemleri her geçen gün artmakta ve çiftler arasında büyük problemlere hatta ayrılıklara bile neden olmaktadır.  Bu problemlerin en baştaki gelen nedenleri; fazla strese maruz kalmak, günümüz şartlarında sağlıklı diye yiyip içtiğimiz hormonlu ve katkı maddeli besinler , aşırı kilo alma  ve sporsuz bir yaşam tarzımızın olmasıdır.

Günümüz teknolojisine ayak uydurup her geçen gün gelişen tıp sayesinde, üreme problemleri büyük ölçüde klinik ortamında iyi bir analizden sonra giderilebilmektedir. Kıbrıs'taki tüp bebek merkezimizde tüm üreme problemleri en ince ayrıntısına kadar incelendikten sonra, kişiye özel en doğru teşhis konularak , sizi kısa sürede bebeğinize kavuşturabiliriz.

Tüp Bebek Uygulamalarımız :

Genel olarak 6 ay ile 1 yıl arasında girişilen denemeler sonucunda, doğal yolla gebe kalamayan aile bireylerinin başvurduğu yöntem tüp bebek yöntemidir. Kıbrıs tüp bebek merkezimizde başvuru sonrası çok detaylı testler ve incelemeler sonucunda, üremeye engel problem tespit edilir. Bu probleme göre tedavi uygulanır.

Özetle baba adayından basit bir operasyon ile spermler alınıp , anne adayından alınan yumurtalar ile döllenir . Dölleme sonucunda elde edilen embriyo anne rahmine yerleştirilerek tüp bebek operasyonu başarılı bir şekilde bitirilir.

Anne adayına yapılan testler ile sağlıklı yumurta bulunmaması sonucunda bu tedavi uygulanır. Anne adayı menopoza girmiş veya yumurta sayısı yetersiz ise doğal yollar ile hamile kalamaz. Bu gibi durumlarda yumurta donörü bulunarak donörden alınan sağlıklı yumurtalar , baba adayından alınan sağlıklı spermler ile labaratuvar ortamında döllenerek anne adayının rahmine operasyon ile yerleştirilir ve gebelik sağlanır.

Bu yöntem daha çok doğal yollarla ard arda aynı cinsiyette bebek sahibi olan çiftler tarafından kullanılır. Örneğin doğal yolla 3 tane kız çocuğu olan bir aile , erkek çocuğu istediği için kliniğimize başvurur. Başvuru sonrası yapılan testler sonucunda anne adayından sağlıklı yumurtalar, baba adayından ise sağlıklı spermler alınarak labaratuvar ortamında cinsiyet ayrımı yapılır. Talep edilen bebek cinsiyetine göre cinsiyet ayrımı yapıldıktan sonra labaratuvar ortamında dölleme yapılarak , döllenmiş yumurta anne adayının rahmine yerleştirilir ve gebelik sağlanır.

Baba adaylarında yeterli ve kaliteli sperm bulunmaması sonucunda , sperm donörlerinden alınan sağlıklı spermler ile anne adayından toplanan sağlıklı yumurtalar labaratuvar ortamında döllenerek embriyo haline getirilir ve anne rahmine yerleştirilerek hamilelik sağlanır.

 

Tüp bebek macerası maddi olarak yorucu , manevi olarak zor bir evredir. Bu yüzden çiftlerin tedavileri , bu konuda profesyonel bir ekip tarafından yapılmalıdır. Doktorumuz Jin. Op. Dr. Mürüde Çakartaş ve ekibi, çocuk sahibi olmak isteyen tüm çiftleri Kıbrıs tüp bebek merkezimizde ağırlamaktan gurur ve onur duyacaktır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.