Tramvaya binme yarışı

Tramvaya binme yarışı

Haziran'da başlayan tramvay hattı çalışmaları bitmek bilmiyor. Çalışmalar nedeniyle kullanıma kapalı olan hatlarda vatandaş, otobüs-tramvay arası mekik dokuyor

Tramvay enerji hatlarında yapılan iyileştirme çalışmaları vatandaşı çileden çıkardı. Her an trafiğe kapanan yollar ve güzergahların değişmesi vatandaşın kafasını karıştırdı. Otobüsten inen vatandaş tramvaya biniyor. Otobüsün erken, tramvayın ise geç gelmesi duraklarda yığılmalara neden oluyor. Vatandaş günün yoğun saatlerinde travaya binebilmek için birbiriyle yarışıyor. Belediyeden ise çalışmaların ne zaman biteceğine dair net bir resmi açıklama yapılmadı.

CADDELER 2 HAFTA KAPALI

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı’nın tramvay havai enerji hatlarında yapacağı iyileştirme çalışması nedeniyle bugün Alaaddin-Kampüs arası yolcu taşıması 1 gün boyunca otobüs ile gerçekleşti. Yarın ise vatandaş yine tramvay-otobüs arası mekik dokuyacak. Bugün DGS sınavının da gerçekleşmesi yığılmalara neden oldu.

Tramvay hattı kavşaklarındaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle, Teknik Lise Kavşağı Manavgat Caddesi - Yeni İstanbul Caddesi bağlantısı ile Cumhuriyet Karakol Kavşağı İmam Gazali Caddesi - Yeni İstanbul Caddesi ve Selçuklu Caddesi bağlantısı 28 Temmuz Salı gününden itibaren de  15 gün süreyle taşıt trafiğine kapalı olacak.

img_6538.jpg

TEKNİK LİSE DURAĞI AÇILDI

Ayrıca, tramvay hattı kavşaklarındaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarından itibaren Alaaddin – Otogar arası yolcu taşıması otobüsle, Otogar - Kampüs arası yolcu taşıması ise tramvayla gerçekleştirilecek; Selçuk Üniversitesi Kampüsü içerisindeki tramvay hattı istasyonlarında yapılacak yenileme çalışması nedeniyle de 28 Temmuz Salı gününden itibaren istasyonlar tamamlanıncaya kadar Kampüs içerisine tramvay seferleri yapılamayacak. Okul durağında da çalışma nedeniyle birkaç gün boyunca durak kullanılmayacak.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.