Suriyeli Sığınmacıyı Gasp Ettikleri İddia Edilen Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

Suriyeli Sığınmacıyı Gasp Ettikleri İddia Edilen Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

Ülkesindeki savaş dolayısı ile Türkiye’ye gelen Suriyeli mülteci Adana’da dolandırıcıların tuzağına düştü. Suriyeli Ali Sigkar’ın (38) parasını gasp ettikleri iddia edilen 5 zanlı gözaltına alındı.     Alınan...

Ülkesindeki savaş dolayısı ile Türkiye’ye gelen Suriyeli mülteci Adana’da dolandırıcıların tuzağına düştü. Suriyeli Ali Sigkar’ın (38) parasını gasp ettikleri iddia edilen 5 zanlı gözaltına alındı.

    Alınan bilgiye göre iç çatışmalardan kaçarak Adana'ya gelen Sigkar, kiralık ev aramaya başladı. Sigkar, Yüreğir ilçesinde ev araştırırken C.T., C.A., O.B., M.Y. ve A.K. ile tanıştı. Kiralık evlerinin olduğunu belirten 5 şüpheli, Suriyeli sığınmacıya Sinanpaşa Mahallesi'nde bir ev gösterdi. Ev için anlaşan şahıslar, 500 dolar depozito aldıkları, Sigkar'ın cebindeki dolarları fark etti. Dolarları gasp etmeye karar vere zanlılar, Sigkar'ın gideceği yere kadar götürme gerekçesiyle otomobillerine alıp Asri Mezarlığı'na götürdü. Burada Sigkar’ı tehdit ve döverek 2 bin 500 dolarını alıp araçla kaçtıkları ileri sürülen şüpheliler, mağdurun şikayeti üzerine düzenlenen operasyonda Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde yakalandı.

    Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan 5 zanlı adliyeye sevk edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.