Selçuklu Gençlik'te Baştürk güven tazeledi

Selçuklu Gençlik'te Baştürk güven tazeledi

AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurul’da mevcut başkan Rafet Baştürk güven tazeledi.

AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurul’da mevcut başkan Rafet Baştürk güven tazeledi. Genel Kurula AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M.

Hakan Özer, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı, Genel Merkez MKYK Üyeleri Burak Gültekin, Bilal Enis Bahadır ve çok sayıda parti mensubu katıldı. Salonda katılımcılara hitap eden Başkan Rafet Baştürk, ‘Yeni Türkiye’ yolunda milad olarak gördüğümüz, medeniyet çınarının yeşereceği 4.Olağan Kongremizin teşkilatımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. 1 Ocak 2011’den bugüne yürütmekte olduğum bu kutlu görevi, yeni dönemde azimle, gayretle, yorulmak nedir bilmeden ifa edecek; hep birlikte dava taşını gediğine koymak için mücadele edeceğiz. Kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren, biz gençliği siyaseti izleyen, siyaseti geriden takip eden ya da sadece sokakta bazı faaliyetlere katılarak siyaset yapan bir noktada görmeyen, aksine gençliğin siyasetin merkezinde olmasına büyük önem veren bir davanın, AK Parti’nin çatısı altındayız. Hepimiz büyük lider

Recep Tayyip Erdoğan ve değerli Başbakanımız, hocamız Ahmet Davutoğlu’nun yol arkadaşlığı onuruna erişmiş kişileriz. Bunun idraki ve yüklediği sorumluluğun bilinci içinde davranmaya ve bu kutlu davada birlik olmaya devam edeceğiz. Şunu unutmayalım ki AK Parti ile geçen bu son 14 yıl, güzel ülkemiz için asırlara bedel olmuştur. Milletin efendiliğine değil hizmetkarlığına talip olduğumuz bu kutlu yolda, çok şükür bugünde aynı çizgide ve aynı duruştayız. On dört yıl önce yola çıkıldığı gibi alnımız ak ve başımız dimdik. Umudu, aşkı, sevdayı büyütmek, sevgiyle ve merhametle adım atmak en büyük düsturumuzdur. Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik aşktır; gençlik heyecandır. Bütün mesele yüreklerimizi ulvi değerlerle, bilgi birikimiyle, yüce ideallerle doldurmaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.