Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü’nden ziyaret

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü’nden ziyaret

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulumuzun haftalık olağan toplantısı dün akşam Büyükşehir Belediye Stadyumu içindeki kulüp idare binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Selçuklu Belediyespor Kulübü başkanı ve yöneticileri de katıldı. Yönetim Kurulumuzun her hafta pazartesi akşamları gerçekleştirdiği toplantının dün akşamki birleşiminde misafirleri vardı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Ziya Yalçınkaya ve beraberindeki heyet kulübümüzü ziyaret etti.

Başkanımız Fatih Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada “ Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Ali Ziya Yalçınkaya ile beraberindeki çok değerli yönetici arkadaşlarımızın ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Bu tür vesilelerle bir araya gelmek şehrimizin ismini spor alanında duyurmaya çalışanların dayanışmalarını ve birlikte hareket etmelerini kolaylaştırmaktadır. Çok kıymetli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor başarılar diliyoruz”dedi. Başkanımız Fatih Yılmaz ve Yönetim kurulumuz ile istişare toplantısı gerçekleştiren heyet ile ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.