Saadet Partili kadınlardan ‘Tıp Bayramı’ ziyaretleri

Saadet Partili kadınlardan ‘Tıp Bayramı’ ziyaretleri

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner ve yönetim kurulu üyeleri ile partilililerin katıldığı ziyarette doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim edildi.  Fazilet Bütüner,  14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyoruz. Sağlık çalışanlarımız önemli bir görevi icra ediyorlar" dedi. Bütüner, sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsanoğlu birçok dertle sıkıntıyla imtihan edilir. Sağlığımızla da imtihan edildiğimiz gibi Peygamber Efendimizin ‘Allah hiçbir hastalık indirmedi ki şifasını da indirmemiş olsun.’ Hadisini de unutmayarak, şifasını aramalıyız. Her geçen gün gelişen tıp ilmiyle kendilerini geliştiren doktorlarımız, gece gündüz demeden insan sağlığı için hizmet etmektedir. Günümüzde tıp ilmi oldukça gelişmesi; ancak bu yolda kendilerini geliştiren binlerce doktorumuz ve sağlık çalışanlarımızın özveriyle, insan sevgisiyle mesleklerine kendilerine adaması ve onları yetiştiren öğretmenler ve hekimlerimizle olmuştur. Sağlığımızı emanet ettiğimiz; insana hizmeti amaç edinen ve bu uğurda büyük özveri ile çalışan akademisyeni, doktoru, hemşiresi ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.” Yapılan ziyaretlerde sağlık çalışanlarına saksı içerisinde çiçek hediye edildi.

MEHMETÇİK İÇİN DÜZENLENEN KERMESE KATILDILAR

Kadın Kolları üyeleri daha sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesine bağlı Klasik Türk Edebiyatı, Milli Kültürel Değerleri Canlandırma, Kültür Ahlak ve Medeniyet ile Türkçe Öğrenci Topluluklarının fakülte bahçesinde Afrin’de teröristler ile savaşan Mehmetçikler için düzenlediği kermese katıldı.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.