Saadet Partili gençler “Zefere giden yolda sevgi yürüyüşü” gerçekleştirdi

Saadet Partili gençler “Zefere giden yolda sevgi yürüyüşü” gerçekleştirdi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, parti il binasında gençlerle buluştu. Programın ardından gençler, “Zefere giden yolda sevgi yürüyüşü” adı altında, parti binasından Zafer’e kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Çok sayıda partilinin de eşlik ettiği yürüyüşte gençler meşaleler ve bayraklar ile sloganlar attı. Zafer’de bulunan Saadet Partisi standı etrafında toplanan kalabalık, sanatçı Ammar Acarlıoğlu’nun ezgileri ile coştu. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, “Biz Allah’ın izni ile en müstesna topraklarda, 780 bin kilometrekare arazi üzerinde, dünyanın en genç nüfusuna sahip bir ülkeyiz. Allah bize her türlü nimetleri vermiş. Gençlerimiz 15-17 yıl tahsil görüyor, 5-10 yıl öğretmenlik diploması cebinde, öğretmenlik bekliyor. Tarım ve hayvancılıkla uğrayan çiftçiler, yem, gübre, motorin fiyatları yüksek olduğu için, işin içinde çıkamıyor, bu memleket evladı Sırbistan’dan et ithal ediyor, Bulgaristan’dan saman ithal ediyor” dedi.

saadet-zafer-cikartma-(1).jpg

BORÇSUZ BELEDİYE BIRAKTIK

“Demek ki işimizin, gücümüzün olması lazım, 80 milyon canla başla çalışarak, dünyanın en müreffeh ülkesi olmamız lazım” diyen Özkafa, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bunun nasıl çözüleceğini biliyoruz. Bunu mitinglerimizde ve toplantılarımızda anlattık. Milli Görüş, ne zaman iktidar olmuşsa en hayırlı hizmetleri yaptı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük askeri zaferi Kıbrıs Barış Harekatı’nı Allah’ın izni ile biz yaptık. Merhum hocamız Erbakan, motor, traktör fabrikasının yapılmasının hayal edilmediği 40-45 sene önce, bozkırın ortasına yıllık 50 bin traktör, 100 bin motor imal eden fabrikayı 2 yıl içinde yaptı ve Allah’ın izni ile kurdelesini kesti. Ağır sanayi hamlesini başlattı. İktidar olduğumuzda çiftçiye, çalışana en büyük zamları yine biz verdik. Hocamız, ülkemizin ve mazlum milletlerin dünya Siyonizmi, ABD ve İsrail elinde oyuncak olmamazı için, tüm Müslümanları bir araya getirdi, denk bütçe yaptı, en hayırlı hizmetleri yürüttü. 1989’dan itibaren Konya belediyelerini halkımızın destekleri ile yönettik ve Allah’ın izni ile görevimizi devrederken bilbordlara ‘500 trilyon yatırım, sıfır borç’ yazdık. Milli Görüş her hizmeti en güzel şekilde yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır. Bu dönem artık kapanacaktır, 24 Haziran seçimleri Saadet Partisi’nin zaferi olacaktır.”

saadet-zafer-cikartma-(2).jpg

SAVAŞA DEĞİL, SEÇİME GİDİYORUZ

Milletvekili Adayı Sefa yılmaz da konuşmasında, “Önümüzde güzel bir seçim fırsatı var. Kutuplaşmış halkımız, artık gerginliklerinden kurtularak Saadet’e erişmek istiyor. Bir dip dalgası geliyor. Milletimiz   inşallah bu seçimlerde Saadet’i seçecek” ifadelerine yer verdi. Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli de konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bize kavgayı dövüşü gerginliği dayatanlara inat güzel bir sevgi yürüyüşü yaptık. Biz savaşa değil, seçime gidiyoruz. Herkes fikirlerinin dile getirir, halk istediğine oy verir. Bir değişime ihtiyaç var. Biz adaletsizliği, sömürü düzenini değiştireceğiz. AB değil, İslam Birliği’ni getireceğiz. Erbakan hocamızın çizdiği yolda, Bilge Başkanımızın arkasında yürüyeceğiz.”

saadet-zafer-cikartma-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum