Saadet Gençlik Kolları’ndan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Saadet Gençlik Kolları’ndan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Muhammet Halit Arık, ve yönetimi, Merhaba Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine getirilen Hâlid Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Muhammet Halit Arık, Tanıtma Birim Başkanı Muhammed Cihad Güzel ve Yüksek Öğretim Birim Başkanı Mustafa Bayram, Merhaba Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine getirilen Hâlid Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şen'i yeni görevinden ötürü tebrik eden Seyit Muhammet Halit Arık, "Allah hayırlı hizmetler nasip etsin" dedi. Merhaba Gazetesi'nin Konya'da gazete ve internet haber sitesi alanlarında pek çok yeniliğe imza attığını ifade eden Arık, gazetecilerin hakkın yanında durarak doğruları korkusuzca yazması gerektiğini ifade etti.

Gençlik kolları olarak Konya merkez ve ilçelerde gençlerle buluştuklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Arık şöyle konuştu: "Bu çalışmaları yaparken maalesef yozlaşmış bir siyaset ile karşı karşıyayız. Yine tekrar ahlaklı, hak ve adalet merkezli siyaset yaparak düzelteceğiz. Siyasiler eliyle meydana gelen kötü gidişatın yine siyasiler eliyle hak ve adalet çerçevesinde düzeltilip yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye ve yeni bir dünyayı kurmak hiç de zor değildir. Ve bunu biz de başaracağız inşallah. Biz Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi mensupları olarak bu siyasi kirlenmenin önüne geçmek istiyoruz. Siyasetin koltuk sevdası, rant, horoz dövüşü ve trafik memurluğu olmaktan farklı olduğunu göstermek istiyoruz. Siyasetin bireyi, aileyi, toplumu, ülkeyi ve dünyayı yönetme sanatı olduğunun da bilincindeyiz. Ne yaptığının farkında olan, şuur sahibi gençler, siyasetçiler yetiştirmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.