Renault Trucks kapılarını Konyalı nakliyecilere açtı

Renault Trucks kapılarını Konyalı nakliyecilere açtı

Konyalı bazı nakliyeciler Karsanda üretimi yapılan Renault Trucks Kamyon ve çekicilerini üretim bandında yakından inceleme fırsatı buldular.

Konya nakliye firmaları yetkilileri tanıtım toplantısı’nın ardından fabrikadaki üretim bantlarında incelemelerde bulunuldu. Daha sonra misafirler Renault Trucks Premium Euro 5 Opti driver otomatik şanzumanlı çekiciyi üzerinde 22 ton yük ile test ettiler.
Bursa Karsan tesislerinde üretimi gerçekleştirilen ve 2010 yılında pazara sunduğu Renault Trucks Premium Euro 5 çekici ile dikkatleri üzerine çeken Renault Trucks, fabrika ve üretim bantlarını müşterilerine açarak Türkiye’nin her yerindeki kullanıcı müşterilerine araçlarını daha yakından inceleme fırsatı sunuyor.
Konya’dan fabrika ziyareti için Bursa’ya giden davetlileri Renault Trucks Türkiye Bölge Satış Müdürü M.Feridun Kısa, Renault Trucks Türkiye Pazarlama departmanından Alp Terlemez, Renault Trucks Türkiye İletişim ve Tanıtım Sorumlusu Gökçe Demirel karşıladı. Heyeti Konya’dan götüren Renault Trucks Yetkili Satıcısı Konya Motorlu Araçlar A.Ş Satış Müdürü Bülent Tutar da davetlileri ağırladı.
Konya’da nakliye sektöründe faaliyet gösteren ve araç filoları ile Türkiye’nin birçok yerine hizmet eden Ahmet Özdemir Nakliyat Yön. Kur. Bşk. Rasık Özdemir, Bahrioğlu Nakliyat sahibi Cengiz Küçük, Ceranoğlu Nakliyat sahibi Naci Ceran, Esin Petrol sahibi Seman Esin, Erol Ceran Nakliyat sahibi Adem Ceran, Karaerler Nakliyat sahibi Asım Karaer, Kurşuncu Nakliyat sahibi Murat Kurşuncu, Pembeler A.Ş Yön. Kur.Bşk. Derviş Ali Pembe, Şirin Nakliyat sahibi Ali Şirin, Öz İnanç Nakliyat sahibi Hüseyin İnanç, İnançlar A.Ş.Yön Kur. Bşk. Murat İnanç Karsan Üretim tesislerini ve Renault Trucks’u daha yakından tanıma fırsatı buldu. .
Tanıtım toplantısında araçlar hakkında bilgi veren Alp Terlemez şunları söyledi, 2010 yılında satışına başlanan  Renault Premium Euro 5, yakıt ekonomisindeki liderlik yarışında bir adım önde gidiyor.  Renault Premium Euro 5, yakıt tüketiminde her 100 km’de 1,6 litre tasarruf, yılda 2400 lt ve toplam 7000 TL dolayında bir kazanç anlamına gelmektedir.
Renault Trucks Türkiye, yakıt ekonomisinde lider Premium Euro 5 aracı başta olmak üzere, çevre dostu Euro5 araç gamını Konyalı işadamlarına tanıtmaktan gurur duymaktadır dedi.
Euro 5 normuna geçilmesi Renault Trucks için dağıtım, şantiye ve uzun yol (6 tondan ağır olan) gamlarını geliştirmede iyi bir fırsat oldu diyen Tükenmez,  Bu sayede müşterilerine araçlarının hem yakıt ekonomisi hem de güç alanındaki beklentilerini karşılayacak çözümler sunabilme olanağı sağlıyor. Renault Trucks Euro 5 kamyonları hem daha temiz hem de daha verimli hale gelerek çifte kazanç sağlamayı başardı.Renault Premium Euro5, rakiplerine göre daha ekonomik yakıt tüketimi sağlarken performansından ödün vermeyerek daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor dedi.
.Renault Trucks Bölge Satış Müdürü M. Feridun Kısa araçlar hakkında bilgi vererek,
 Euro 5 Motor Premium Lander 6x4’de 380/430 bg, Premium Lander 8x4’de 430/460 bg, Premium Uzunyol 4x2 Alliance’da 430 bg, Premium Uzunyol 4x2 Privilege’de 460 bg, Midlum 4x2’de 220 bg seçenekleriyle satışa sunuluyor.  Ayrıca Kerax ve Magnum serilerinde 430-460-480-520 bg  Euro5 motor seçenekleri vardır.
UZUN YOL GAMI
Uzun yol taşımacılık sektöründe müşteriler ortalama ticari hızlarından ödün vermeden tüketimlerini azaltmak isterler.  Renault Trucks taşımacılık sektörünün bu beklentilerini karşılayan çözümler üretiyor. Renault Premium Euro 5’te DXi11 motorunun 430 ve 460 bg olmak üzere iki adet güç seçeneği bulunuyor
Renault Trucks, Midlum ve Premium Dağıtım (AYA 7,5t ila 26t) modelleriyle müşterilerine dağıtım sektörünün başlıca beklentilerini karşılayacak araçlar sunuyor.
Kısaca Renault Trucks
Renault Trucks, Renault Trucks markası altında uluslararası kara taşımacılığına yönelik global çözümler tasarlamakta, üretmekte ve pazarlamaktadır. 2.8 ila 60 ton arasındaki tüm araç gamına yönelik bakım, yedek parça ve garanti hizmetleri sunan Renault Trucks, müşterilerinin işleri için duydukları ihtiyaçları karşılayan bir üreticidir.
Renault Trucks, müşterileri için yüksek kaliteye ve etkili kullanıma son derede önem vermektedir dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.