PSY'nin yeni şarkısı 'Gentleman' geliyor

PSY'nin yeni şarkısı 'Gentleman' geliyor

'Gangnam Style' şarkısıyla tüm dünyayı kasıp kavuran PSY'nin yeni şarkısı hazır. PSY 13 Nisan'da yeni şarkısı 'Gentleman'i tanıtacak.

Güney Koreli şarkısı PSY'nin 'Gangnam Style' şarkısının yarattığı fırtına yeni yeni durulmaya başlamışken şarkıcı yeni bonbasını patlatmaya hazırlanıyor. PSY, 13 Nisan'da yepyeni şarkısı 'Gentleman'i hayranlarına tanıtacak.

'Gangnam Style' diyerek bir anda tüm dünyanın ilgisini çeken ve hatta Türkiye'ye de gelerek 15 dakikalık bir konser veren Güney Koreli şarkıcı PSY nihayet ikinci bir şarkı yaptı.

Geçtiğimiz yıl bütün dünyayı kasıp kavuran ’Gangnam Style’la büyük ün kazanan 35 yaşındaki PSY, yeni single’ını 13 Nisan’da Seul’de vereceği konserde hayranlarının beğenisine sunacak. Şarkıda yeni dans figürlerine de yer vereceğini açıklayan PSY’in konseri, youtube’dan canlı olarak yayınlanacak.

Güney Koreli şarkıcı, 2012 yazında yayınladığı Gangnam Style şarkısı ve ilginç dansıyla dünyaca ün kazandı. Şarkının videosu bir milyar 500 bin tıka ulaşarak youtube’da en çok izlenen video oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.