Organize parklar

Organize parklar

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte Konya halkı özellikle haftasonları adeta kendisini parklara atıyor. Ailecek mangal yakıp, temiz hava alan vatandaşlar yeni açılan parklara da ilgi gösteriyor

Şehir merkezinde bulunan parkların yanında şehrin kenarlarında bulunan parklar da içinde bulunduğumuz bahar döneminde adeta dolup taşıyor. Özellikle haftasonunu bu parklara erken gitmeyen vatandaşlar, sonrasında yer dahi bulamıyor. Bu nedenle yeni park yatırımları yapılırken, henüz açılmamış olan parklara da ilgi gösteriliyor.

Ankara yolu üzerinde sanayi tesislerinin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yol kenarlarına yapılan parklar da vatandaşın ilgi gösterdiği alanlar arasında yer alıyor. Sanayi tesislerinin kenarında bulunan bu park yerleri de özellikle pazar günleri dolup taşıyor. Parklara yapılan oyun alanlarında çocuklar oynarken, aileler de temiz hava eşliğinde, buldukları bir ağacın gölgesinde birlikte vakit geçiriyor.

Organize sanayi tesislerinde, yol kenarlarında yapılan parklar özellikle yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Astim Sanayi Sitesi, KONSAN Özel Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük sanayi tesislerinin bulunduğu alanlarda, bu tabelaların altında piknik yapan vatandaşlar, Ankara yolu üzerinde seyahat edenlerin ilgisini çekiyor. Piknikçiler ise kendilerini dikkatle ve hayretle izleyen gözlere umursamaksızın, güneşin, temiz havanın ve mangalın keyfini çıkarmaya çalışıyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.