Oprukçu yeniden  MHP’ye geçti

Oprukçu yeniden MHP’ye geçti

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin parti rozetini takarak partisine dönen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek gönüldaşlarıyla buluştu

Üyelik formunu imzalayarak Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altına dönüşünü resmiyete kavuşturan Başkan Oprukçu, parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada “Ereğli’de partimizin ve inancımızın yüz akı olacak şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi

GEÇMİŞİ UNUTUP ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve partisine dönüşünü üyelik formu imzalayarak resmiyete kavuşturdu. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Kötü şeyleri unutacağız, geleceğe umutla bakacağız. Sizlerden ricam, unutalım, önümüze bakalım. Ereğli’nin sorunlarına çözüm üreten belediye başkanımızın yanında olacağız” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

13 AYLIK ARADAN SONRA YUVAMIZDAYIZ”

Başkan Hüseyin Oprukçu ise konuşmasında 13 aylık bir aradan sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederken bağımsız belediye başkan adaylığının Cumhurbaşkanına ve MHP Liderine baş kaldırı olmadığını defalarca ifade ettiğini hatırlattı. Konuşmasını, “Sağlığımızda birbirimizin elinden tutalım diye çırpınıyorum, öldükten sonra anlamı olmaz. Hak Teala lütfettikten sonra halkın teveccühü nasip oluyor” diyerek sürdüren Başkan Oprukçu, “Partimizin ve inancımızın yüz akı olacak şekilde yürüyeceğiz. Varlığımızda Cumhur İttifakı güç kazanacak, varlığımızda Ereğli güç kazanacak” diyerek Ereğli’nin geleceğinin inşası adına net mesajlar verdi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN PAYDAŞI AK PARTİ’YE EL UZATIYORUM”

Ereğli Belediye Başkanı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişte kamburu olmadığı gibi bugün de olmayacağını aktaran Başkan Oprukçu, Cumhur İttifakı’nın diğer paydaşı olan AK Parti ilçe yönetimine de el uzatarak “Kavgam yok, küskünlüğüm yok, AK Partili ve MHP’li meclis üyelerinin desteklerini Konya’da ve Ankara’da da sürmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.