Numune 2018'e mi kaldı?

Numune 2018'e mi kaldı?

İş bitirme süresi Mart ayının sonu olarak gösteren Numune Hastanesi'ndeki son durum vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı  Numune Hastanesi'nin Mayıs ayının sonuna yetiştirileceğini ve küçük birtakım işlemlerin kaldığını belirtmişti. Hastanenin fiziki yapısı ile ilgili bir sıkıntının yaşanmadığını söyleyen Ağralı, hastanenin en geç 1 Eylül gibi hasta kabulüne başlayacağı müjdesini de vermişti.

Olumsuz kış şartlarından dolayı, çalışmaları uzun bir süre duran Numune Hastanesi'nin kabası bitmesine rağmen, iş sürecinin ise biraz daha uzayacağı tahmin ediliyordu. Yine aldığımız bilgilere göre yüklenici firmaya TOKİ dışında yaptırım uygulayacak başka bir kurum bulunmuyordu. Hastanenin resmi açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması isteniyordu. Erdoğan'ın önümüzdeki Cumartesi günü Konya'ya gelmesi beklenirken 28 Ekim'e hastanenin resmi açılışının yapılması mümkün görülmüyor.  İddialara göre de hastanenin 7-17 Aralık Şeb-i Arus törenlerine veya 2018 yılının Nisan ayına kaldığa konuşuluyor. Vatandaş, yetkili mercilerin konu ile alakalı açıklama yapmasını istiyor.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum