Özel Diltaş, K12NET sistemine geçti

Özel Diltaş, K12NET sistemine geçti

Özel Diltaş Eğitim Kurumları, eğitim alanında hızla yayılması beklenen yeni bir sisteme geçiş yaptı. K12NET sistemine geçen eğitim kurumu Konya’da bir ilki daha başlatmış oldu.

Tüm öğrenci velilerinin etap etap davet edildiği toplantılarda, K12NET’in özellikleri üzerine sunum yapıldı. Amaçlarının sadece, ‘ilk olmak’ olmadığını ifade eden Özel Diltaş Eğitim Kurumları Yönetici Asistanı Safa Ketenci, sistemin öğrenci, veli, öğretmen üçgeninin sadece sözde kalan bir kavram olmadığını, çağın getirdiği yeniliklerden yararlı olacağına inandıklarını kullanmak istediklerini ifade etti. Ketenci, “Öğrencilerimizin ders içi, sınavları, rehberlik tarafından yapılacak öneri ve yardımları, öğretmenleri ile birebir haberleşme olanağını ve belirli zamanlarda öğretmenin vereceği ödev ve sınavlarını bu yıl başlattığımız sistemde görmek mümkün. Öğrenci velilerimiz istedikleri zaman kendilerine verilen şifrelerle çocuğunun durumunu gözden geçirme ve öğretmenleri ile birebir haberleşme olanağına sahip olacağı bir sistem bu. Kademeli olarak geçiş yaptığımız K12 sisteminde son aşamaya gelinmiş ve Diltaş Eğitim Kurumları artık bu sistemle bir kez daha eğitimde önder olma politikasını geleceğe taşıdığını ve taşımaya devam edeceğini göstermiş oldu” dedi.
Toplantıda, K12NET’in özellikleri üzerine sunum yapıldı ve okulların yeni sisteme geçiş süreçleri ile ilgili olarak bilgi verildi. Sistemin öğrenci, öğretmen ve personel portallarının demosunun da yapıldığı sunum sonrasında, kurum temsilcilerinin uygulama süreci ile ilgili düşünceleri paylaşıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.