Merhaba Gazetesi'nden Vali Toprak'a ziyaret

Merhaba Gazetesi'nden Vali Toprak'a ziyaret

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu ve İstihbarat Şefi Emre Özgül, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu ve İstihbarat Şefi Emre Özgül, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Valisi Toprak, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Merhaba Gazetesi'nin yeni bir yapılanmaya gittiğini söyleyen Halid Şen, Konya Valisine “Bu kapsamda gazete olarak ilk ziyaretimizi size gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.

2-4-046.jpg

Merhaba Gazetesi'ne yeni süreç için güzel dileklerini ileten Konya Valisi Toprak, “Konya basını, bizler için çok değerli. Merhaba Gazetesi yarım asırlık bir gazeteymiş. Yerel medya için bu tecrübe ve birikim çok önemli. Güzel ve hakkaniyetli haberlere imza atmanızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Ayrıca Konya halkını sevdiğini ve her birini kendi kardeşi, dostu ve büyüğü olarak gördüğünü ifade eden Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, şunları kaydetti: “Konya, her yönü ile çok güzel bir şehir. Şehrin çok büyük sorunu yok. Maşallah, her şey yolunda gidiyor. Tek bir amacımız var. Konya'yı her yönden daha fazla geliştirmek istiyoruz. Çabamızda onun için. Konya'da sıcak bir aile ortamı ve birliktelik var. Her yönü ile Konya zengin bir şehir. Bu kazanımlar, Konya'yı ileriye taşır.”

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.