Meram Ziraat’te Murat Yağız dönemi

Meram Ziraat’te Murat Yağız dönemi

Meram Ziraat Odası 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bizim Ora Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda Murat Yağız tek aday alarak seçime girerek, Meram Ziraat Odası’nın yeni başkanı oldu.

Genel Kurul’un açılışı sonrası Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker Başkanlığı’ndaki divan heyeti seçildi. Daha sonra Murat Yağız bir konuşma yaptı. Yağız, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu anlamlı günlerde bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize, kader birlikteliği yaptığımız delege kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Zengin toprakların fakir çocukları olmayalım anlayışı ile çıktığımız şahlanışımıza, yarışın sonuna geldik ama işin daha başındayız. Biz bu yola çıkarken, çiftçi bu milletin asli unsurudur deki. Bizim de asli vazifemiz hizmettir. Çiftçi gece gündüz çalışır, çiftçi, aştır, emektir dedik. Şimdi çiftçinin emeğine, aşına sahip çıkacak olan bizleriz. Aşını pişiren kadın, toprağını süren çiftçi kötülük düşünemez. Çiftçi iyiliktir, güzelliktir dedik. Şimdi çiftçilerimiz için iyilik ve güzelliği düşünecek olan bizleriz. Neler yapacağımızı buradan uzun uzun anlatmayacağım. Çünkü neler yapacağımızı köylerimizi karış karış gezerek anlattık. Çiftçilerimizi dinledik. Birbirimizle kardeş, gönüldaş olduk. Bundan sonra da böyle devam edecek. Bundan sonra ilk günkü aşkla hizmet edeceğiz. Beni yalnız bırakmayan değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Daha sonra raporların okunmasına geçildi. Yapılan genel kurul sonucunda seçime tek aday olarak katılan Murat Yağız, Meram Ziraat Odası’nın yeni başkanı oldu.

HÂLİD ŞEN

img_2576_880x440.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.