Meram Belediyesi'nden Merhaba'ya ziyaret

Meram Belediyesi'nden Merhaba'ya ziyaret

Meram Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Yılmaz ve Meram Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sinan Kabak, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş hazır bulundu. Meram Belediyesi'nin başarılı işlere imza attığını dile getiren Meram Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Yılmaz, belediyede bir tasarruf kültürünün olduğunu ifade etti. Meram Belediyesi'nin tecrübe birikimini olabildiğince verimli kullandığını söyleyen Yılmaz, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: "Konya, Türkiye'nin önemli şehirlerinin başında geliyor. Konya deyince de akla Meram geliyor. Geçmiş yıllarda belediyemizde çalışmış her bir birey, belediyeye önemli hizmetlerde bulunmuş. Bu hizmetleri layıkı ile sürdürebilmek için de şimdi biz çabalıyoruz. Tasarrufu çok önemsiyoruz. Bu anlamda da ciddi başarılara imza attık. Meram Belediyesi'nde birliktelik var. Birliktelik, başarıların kapısını bir bir aralıyor."

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yılmaz'a ve Kabak'a teşekkür etti. Gazete olarak Meram Belediyesi'nin çalışmalarına yer verdiklerini belirten Sarıkulak, "Bizi ziyaret eden kardeşlerimize her zaman söylediğimiz bir söz var. Konya'ya bir çivi çakanın bile yanındayız. Yeter ki ortak payda Konya olsun. Meram, bizler için de hassas bir ilçe. Yatırımları ve güzellikleri hak ediyor. Kurumlar, birlikte olmalı. Kalkınma, birlikte anlamlı olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.