MEDAŞ'tan elektrik kesinti uyarısı

MEDAŞ'tan elektrik kesinti uyarısı

Meram Elektrik Dağıtım Şirketi (MEDAŞ), Merkez Karatay ilçesinde 18 Ağustos tarihinde yapacağı elektrik kesintisi ile ilgili duyuruda bulundu.

Elektrik kesintileri bölgelere göre 09:00 ile15:00 arasında değişiklik gösterecek. Kesintinin sebebinin elektrik hatlarına küçük ek tesisin yapılması olduğu belirtildi. Elektrik kesintisinin yapılacağı bölgeler ise şu şekilde:

1. Hamzaoğlu Mahallesi Fetih caddesi, nisansuyu sokak ve gülser sokakta 09:00 ile 12:00 arasında

2. Hamzaoğlu Mahallesi Küçükkumköprü caddesi,  Büyükkumkööprü Caddesi, balveren sokak, boğaz kale sokak, eryılmaz sokak, mendilli sokak ve şehit emine hanım sokakta 09:00 ile 10:00 arasında

3. Başak Mahallesi Ulvi Sultan Caddesi, Erler Mahallesi ve fazlı sokakta 14:00 ile 15:00 arasında

4. Başak Mahallesi Ulvi Sultan Caddesi, açık çeşme sokak, ağıdudu sokak, aşık veysel sokak, balkon sokak, okumuşlar sokak, şehit veli acar sokak, tolular sokak ve çerkezzade sokak'ta 14:00 ile 15:00 arasında kesintiler yapılacaktır.

Elekrik kesintisine karşı vatandaşları bilgilendirmek isteyen MEDAŞ vatandaşlara elektrik kesintisi sebebiyle uyarılarda bulundu. Uyarılar ise şu şekilde:

1. Elektrikle çalışan cihazlarınızın devreden çıkartılması.

2. Yapılacak çalışmaların, belirtilen saatten önce bitmesi halinde, çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceği,

3. Jeneratör kullanan müşterilerimizin ve Elektrik Dağıtım şebekesi aracılığı ile satış yapan Elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresi boyunca İş kazalarına

mahal verilmemesi adına Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarının açık olduğunu mutlaka kontrol etmeleri,

4. Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezimizden ve www.meramedas.com.tr adresinden faydalanabilineceği hususlarını dikkatinize sunarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.