Konyalı çiftçi 10 milyon liraya biçerdöver satın aldı

Konyalı çiftçi 10 milyon liraya biçerdöver satın aldı

Konya Tarım Fuarı'nda bu yıl büyük satışlara imza atıldı. Altınekinli bir çiftçi 265 bin Avro ödeyip yeni bir biçerdöver satın aldı. Bahsi geçen miktar yaklaşık olarak 10 milyon liraya denk geliyor.

Konya Tarım Fuarı, 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Konya'nın yanı sıra, farklı şehirlerden ve ülkelerden üreticiler dünyanın en büyük Tarım Fuarları arasında yer alan Konya Tarım Fuarı'nda tarım araçları ve makinelerini yakından inceleme fırsatı buldu. Bu seneki fuarda önemli bir oranda da traktör ve biçerdöver satışı yapıldı.

bicerdover.jpg

Konya, son günlerde traktör satışlarıyla gündeme geliyor. Tarım Fuarı'nda bu yıl önemli oranda traktör ve biçerdöver satışı yapıldı. Bir biçerdöver de Altınekin'de Avcı ailesine satıldı. Yeni Massey Ferguson 7347s Activa 6 sarsak biçerdöverin fiyatının 9 milyon 540 bin TL olduğu öğrenildi. Fuarın en gözde biçerdöverlerinden birini de Düzgünler Otomotiv sergiledi.

massey.jpg

Yeni Massey Ferguson 7347s Activa 6 sarsak biçerdöver, üreticilerin en hayran kaldığı araçların arasında yer aldı. Düzgünler Otomotiv, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bu biçerdöverin Altınekin'in Dedeler Mahallesi'ne, Avcı ailesine satıldığını duyurdu.

bicerdover-1.jpg

Düzgünler Otomotiv'in bu paylaşımı, çiftçiler tarafından büyük beğeni görürken, 'hayırlı olsun' yorumları da eksik olmadı. Yeni Massey Ferguson 7347s Activa 6 sarsak biçerdöverin fiyatının 265 bin Avro yani 9 milyon 540 bin TL olduğu öğrenildi.

HAMDİ BUĞUR

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum